Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

Αξιέπαινη δωρεά προς τον Ν.Ο.Αιγίου "ΠΟΣΕΙΔΩΝ"

Τους Αιγιώτες Χάρη και Ολυμπία Δημητρίου που διαπρέπουν ως επιχειρηματίες στην Αυστραλία, τίμησε ο Ν.Ο. Αιγίου ΠΟΣΕΙΔΩΝ εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη μεγάλη δωρεά τους προς τον Όμιλο σε μία γιορτή προς τιμήν τους, το Σάββατο 17 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ( εδώρησαν στον Όμιλο ένα Ιστιοπλοϊκό σκάφος 10 μέτρων BAVARIA για τις ανάγκες του Ομίλου ).


Ταυτόχρονα, εγκαινιάστηκε και η αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων της Σχολής που φέρει προς τιμήν τους τα ονόματά τους.

Παρέσθησαν η Λιμενική Αρχή δια του κ Λιμενάρχη Κωνσταντίνου Κοριτζή, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία δια του Γενικού Γραμματέα κ Λάκη Παπαθανασίου καθώς και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση είχε συγκινησιακή φόρτιση από πλευράς δωρητών όταν έγινε αναφορά στη διαδρομή της ζωής τους . Το σκάφος που δωρήθηκε θα χρησιμοποιηθεί απο τον Όμιλο για την Σχολή Ανοιχτής Θαλάσσης , για την Συμμετοχή του σε Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες καθώς και για Σκάφος Επιτροπής σε Αγώνες Τραπεζίου.

Στους δωρητάς δόθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον Πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Καραϊσκο και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Λάκη Παπαθανασίου. Στις σύντομες ομιλίες τους τόσο οι τιμώμενοι όσο ο Πρόεδρος του Ομίλου, ο Γ.Γ. της ΕΙΟ και η εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόνισαν ότι εν μέσω της οδυνηρής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας, η συμμετοχή και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας προς τους φορείς που καλλιεργούν τον αθλητισμό αποτελεί τη μόνη ελπίδα για τη συνέχιση της δράσης τους και της προσφοράς τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τους δωρητάς για την μεγάλη δωρεά και πιστεύει πως η παρούσα δωρεά θα αποτελέσει την απ' αρχή κι άλλων παρόμοιων δωρεών.

Ευχόμαστε η δωρεά των παραπάνω να αξιοποιηθεί εις το έπακρον από τον Όμιλο και να είναι η αρχή για ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή. Να θυμίσουμε πως τα σκάφη είναι φτιαγμένα για να πλέουν και όχι για να επιπλέουν. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου